Tízmilliószoros nap!!!! Érteeeeem!!!!!

  Forrás: Global Adventuress

  Soha nem értettem mi a fészkes fenét jelent az, hogy tízmilliószoros nap van. Itt Seychellen ez most értelmet nyert számomra :-). Az 50 faktoros naptejet ha tripla rétegben faktorozhatnánk sem lenne elég az a 150 faktoros naptej :-D. Gyorsan égsz le abban a tudatban, hogy védve vagy, de nem :-). Most már tudjuk azt is, hogy miért hordanak sokan pánt nélküli ruhát, fürdőruhát….mert az az érzés amikor a szénné égett vállad érintkezik a pánttal….na az sz.r….
  Az is biztos, hogy a Panthenol spray kizárólag Európa-biztos! Itt nem működik…..

  És hogy miért nem érdemes könyvet hozni magaddal, ráadásul angol irodalmat? 🙂 mert úgysem használod ki….mert az angol irodalom és a kreolok adta életérzés egymással szemben a kanyarban sincs :-).
  Vajon miért gondolom azt, hogy itt ne legyünk könyvkereskedők? Mert azonnali amortizáción megy keresztül a páratartalom hatására az egész könyv készletünk :-). Gyönyörű szép hullámos mintájú, igaz így eléggé autentikus külcsínyt kap a könyvállomány :-).

  Ha azt hisszük, hogy a ruhák megszáradnak, akkor tévedtünk, mert nem :-).

  Sanyarú felfedezés, hogy a magyar ember nincs felkészülve a folyamatos szélre, ezért estére bepirosodik a szemünk….

  Itt el is felejtheted az alábbi betegségeket: láb- és körömgomba, bőrbetegség, hiszen a só megoldja. Nincs asztma és kruppos roham, mert a páratartalom azt is megoldja. A D-vitamin hiányt hírből sem ismerik 🙂 sőt pedikűrösre sincs szükség…..a homok azt is megoldja :-).

  Na és mi az amit ne csinálj 80 százalékos páratartalomban? Ne túrázz, mert halálos. Ne moss fel, mert felesleges. Ne pucold meg az ablakokat, mert tényleg semmi értelme nincs :-).

  Azt tanultuk, hogy az óceán hangja alapvetően megnyugtató…..de azt tudni kell, hogy ha közvetlenül az óceán partján laksz, akkor halláskárosodott leszel 🙂 egyszóval: k…va hangos 😀

  Hogyan kell idegbetegen bevenni a szigetet? Hát mi ezt is megmutattuk 😉
  Az autóbérlő cég már a reptéren feltette a lehetetlenre a pontot….”lehetőleg ne legyen homokos az autó” aztán jött a bal oldali közlekedés rákfenéje; “ne a tájat nézd, hanem az utat” “…..áááárok!!!!” “Mondom ááárok!!!!!” “Ember! Fekete a sötétben!!!!!” “Vigyázzz !!!!”
  Easy….. árok balról, szalagkorlát nuku. Parkolni és otthagyni az autódat az útszélén, ami amúgy sem széles, nagy merészség!!! 3 nap után tudtuk meg, hogy a bérelt autónk tud 60-nal is menni 😉

  És hogy legyél igazi lúzer? 10-ből 8x biztosan én ültem be a kormányhoz megszokásból 😉 ja és ha tetszik ha nem, akkor is bal oldalon keressük a biztonsagi övet a jobb oldali vezetőoldalon 😉

  A Némó című meséből nap mint nap találkozunk a joystick-szerű Nindzsa rákokkal 😀 halálosak :-).
  Azt is megállapíthatjuk, hogy a szigeten jellemző az építőipar hanyatlása, hiszen itt nincs igazán szükség ilyenre. Itt már évszázadokkal ezelőtt éhenhaltak a fűtésszerelők 😂.
  Azt is érzékeljük, hogy a pálmafalevél is véd az eső és a szél ellen, de foszlik :-). Ez az ágyunkon minden nap látszik 😂.

  Ne fuss ha utolér a monszun 🙂 felesleges….

  A White Christmas dalok itt eléggé szürreálisak, de csak nekünk :-). 

  Tudomásul kell venni azt is, hogy fehér emberként turisztikai látványosság vagyunk 😉
  És az utolsó alapvetés mára: ne parkolj autóval a kókuszfa alatt…. mert jöhet akkor a casco 😉 arra pedig tényleg nem vagyunk felkészülve 😀

  A kreol és egyben karibi jegyeket mutató életérzés dominanciája egyedi. A jó hírem, hogy tanulható 😉 mert jóóóó 🙂 Platóra emberek ;-).

   

  • Category:
  • Client: Somhegyi Dóri
  • When: december 2017
UA-26210419-2