Forrás: Morvai Photography

Forrás: Morvai Photography

Somhegyi Dóri vagyok. 42 éves nő, feleség, édesanya. Harmadik gyereknek születtem egy négygyermekes családban. Mint minden sokadik gyermek, egy kicsit formabontó voltam. Mentem többször világgá, rúgtam ki lábbal ajtótáblát, léptem szöges deszkába.

Sokszínű ember vagyok, így rendszerint vannak izgalmas meglátásaim az élet folyásával kapcsolatban. Érdekelnek az emberek, ezért folyton kommunikálok és kérdezek. Szeretem az olyan értékeket meglátni és megláttatni másokkal, amelyek mellett egyébként nap mint nap elmegyünk.

A blog oldalam létrehozásának gondolata családom és sok-sok baráti támogatás hatására tudott ilyen formát ölteni. Mit jelent számomra a blog írás? Az önkifejezés szabadságát, a gondolatok közvetítését. Szeretek új gondolatokat ébreszteni, mosolyra bírni, ezzel inspirálni, hatást elérni.

Természetesen felmerül a kérdés: miért pontblog? Mert pont ilyet szerettem volna. Pont ilyen témákban, pont így. Mert pontosan olyan, amilyet megálmodtam. Azoknak szól, akik szívesen fogyasztanak érdekes, elgondolkodtató, humoros tartalmakat a mindennapos rohanásban.

Persze az élet egyedül nem élet, így Máramarosi Grétával, Balassa Rozival, Imre Lilivel gondoltuk úgy, hogy közösen adunk teret önkifejezésünknek ebben a formában.

Célunk elsősorban az elgondolkodtatás, a gondolatok szabad áramlásának megteremtése úgy, hogy közben jól érezzük magunkat. Pont akkor és úgy posztolunk, ahogy foglalkoztat minket egy téma, azaz mondanivalónk van.

Szándékunk helyet adni honlapunkon civil szervezeteknek, magánembereknek, csoportoknak, hogy saját témájukról gondolataikat, nézeteiket megoszthassák a nagyérdeművel.

Ezzel egyidejűleg a Pontblog csapata felveszi a kesztyűt és iskolapadba ül. Szeretnénk megtanulni interjút készíteni, mert sok olyan embert ismerünk, akik minden nap csinálnak valami olyan dolgot, ami értéket képvisel, mégsem látnak napvilágot. Őket fogjuk megkeresni, és tanulni velük együtt.

Pontosan tudjuk, hogy mit akarunk. Pont :-).


A Pontblog csapat tagjairól és az értékrendünkről bővebben itt olvashatsz!


 

Elérhetőségünk:

somhegyi.dori kukac pontblog.hu

 


 

 

 

 

UA-26210419-2